‘Media focusing on making music’
+31 20 675 53 08

Home


Keijser 18 Mediaproducties bv

Media focusing on making music. Print. Digital. Online. Social. Events.
Publishing company and third parties productions.

"Media focusing on making music."
- Erk Willemsen

Adverteren in onze uitgaven, met ons in producties samenwerken?

Wij zijn er voor uw print- en online advertenties, redactie, vormgeving, marketing en sales.


Adverteren


Onze titels lenen zich uitstekend om uw producten en events bij ons en via ons te adverteren, in print, digitaal, online en social. Klik hier om onze titels te bekijken.

Redactie


Onze redacties zijn sterk op het gebied van contentproductie over muziek maken en muziek luisteren. Gedegen redactioneel werk, marketingteksten in opdracht, met grote kennis van zowel muziek (alle genres), als MI en Pro Audio.

Vormgeving


Onze studio is gerenommeerd vanwege haar hedendaags design van print- online en digitale magazines. De studio werkt voor onze eigen titels, maar doet ook tal van opdrachten voor derden, zowel in de magazinesfeer als in los artwork voor posters, flyers, cd-covers en meer.

Productie


Vanwege onze achtergrond in het bladen maken is onze productieafdeling gelouterd in het soepel laten verlopen van productieprocessen. Een totaalproduct bij ons onderbrengen is dus een slimme zet!

Marketing


Vanuit onze eigen ervaring met marketing van magazines en events, verzorgen wij ook marketingcampagnes voor derden. Gespecialiseerd op het gebied van muziek, natuurlijk. Met gebruikmaking van ons netwerk en groot muzikantenbereik.

Sales


Ons salesnetwerk is groot, in binnen- en buitenland, op het gebied van MI en Pro Audio. Aarzel niet er gebruik van te maken.

Onze titels / producties

Slagwerkkrant, Gitarist, Interface, Musicmaker, De Bassist
Akkoord Magazine, Zing Magazine, MixedWorldMusic, Buma Stemra Magazine