‘Media focusing on making music’
+31 20 675 53 08

Over ons

K18directie

Ronald Willemsen

DIRECTIE SALES & MARKETING

Partner. Directie sales en marketing van de eigen titels Slagwerkkrant, Gitarist, Interface, MixedWorldMusic, Musicmaker, De Bassist, en opdrachttitels Akkoord Magazine, Zing Magazine, en Buma Stemra Magazine. Tevens bedrijfsleider en eventsorganisatie.

020 675 5308
ronald@k18.nl

Erk Willemsen

ALGEMEEN DIRECTEUR / UITGEVER

Partner. Algemeen directeur. Uitgever van de eigen titels Slagwerkkrant, Gitarist, Interface, MixedWorldMusic, Musicmaker en De Bassist. Tevens sales- en marketingactiviteiten en eventsorganisatie.

020 675 5308
erk@k18.nl

Marcel Willemsen

DIRECTIE STUDIO

Partner. Directie studio. Vormgeving van de eigen titels Slagwerkkrant en Interface en opdrachtproductie Buma Stemra Magazine. Tevens activiteiten voor opdrachtproducties derden.

020 675 5308
marcel@k18.nl

“Creatief, flexibel, toegewijd. Muziek is onze expertise. Wij maken prachtige bladen en dynamische digitale uitgaven. Gedegen en innovatief.”

Keijser 18 Mediaproducties bv is gespecialiseerd in media voor muzikanten, dj’s en producers. We geven eigen titels uit, doen sales voor andere titels, maken producties in opdracht, zetten campagnes uit en organiseren events.


Totaalproduct

Keijser 18 Mediaproducties benadert alle titels en opdrachten waaraan ze werkt als totaalproduct: print, digitaal, online en social. Events worden veelal als ondersteuning van de producties ingezet.

U kunt bij ons terecht voor het hele traject van sales en marketing, via redactie en vormgeving, naar een totaalproduct op het gebied van print, digitaal, online en social.
Keijser 18 Mediaproducties werkt vanuit ons fraaie industriële gebouw in de Jordaan, Rozenstraat 206, Amsterdam, in de luwte van een mooie binnenplaats. Kom gerust eens langs. Parkeren overdag gaat behoorlijk soepel. Vraag een parkeerkaart bij onze receptie.


Sinds 1982

Keijser 18 Mediaproducties bv is ruim 30 jaar geleden begonnen met de titel Slagwerkkrant. Sindsdien is het bedrijf uitgebouwd tot een full service bureau op het gebied van media voor muzikanten. Interface en Gitarist worden mede door Keijser 18 uitgegeven. Voor Zing Magazine en Akkoord Magazine wordt de sales gedaan. Buma Stemra Magazine wordt van redactie tot en met vormgeving in opdracht gemaakt. En we zijn bijzonder actief op het gebied van eventorganisatie.

Keijser 18 is vernoemd naar de straat waar het in haar beginjaren was gevestigd.
Henrick de Keijser straat, en jawel op nummer 18.